Aktuelt

3 nye partnere og 6 nye jurister i Elden Advokatfirma

Ee59f892 b889 4ce0 9a5c 3e459dcedf05 w 1024 h 680

Publisert: 25.01.2024

Elden Advokatfirma ønsker velkommen til 3 nye partnere ved Oslo-kontoret. Felles for alle er at det har bakgrunn fra forretningsjuridiske områder. -Vårt fokus i 2024 er å styrke vårt forretningsjuridiske miljø rettet mot små og mellomstore bedrifter, samtidig som vi ivaretar vår posisjon som landets ledende firma innen strafferett, sier managing partner i Elden Advokatfirma, Anders Brosveet.

Lisa Eian kommer fra egen virksomhet Eian Advokatfirma AS hvor hun har arbeidet innen familie-, arv- og arbeidsrett. Hun har tidligere vært hos Brækhus Advokatfirma DA og Aurlien Vordahl & Co Advokatfirma AS. Hun foreleser også ved Fagskolen Kristiania. Hun er utdannet ved Universitet i Oslo i 2015.,

Lise Ligaard kommer fra Advokatfirmaet Teigstad hvor hun har arbeidet med saker innen erstatning- og forsikringsrett. Hun har tidligere vært hos Advokatfirmaet Ness Lundin og Protector Forsikring. Hun er utdannet ved Universitet i Oslo i 2021, men har også en bachelor i økonomi og forretningsjus fra Handelshøyskolen BI i 2008.

Johan Kvandal har lang erfaring som jurist, leder og grunder i næringslivet og offentlig sektor. Han er utdannet jurist ved Universitet i Tromsø i 2006, og har senere en MBA fra INSEAD i 2016.

Vi har også en nyansatt advokat ved Oslo-kontoret. 

Saqib Razaq kommer fra stillingen som dommerfullmektig i Haugaland og Sunnhordaland tingrett. Han har tidligere erfaring fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet, Kunnskapsdepartementet, samt Advokatfirmaet Furuholmen Dietrichson. Han har også vært praktikant i Europarådet. Han er utdannet ved Universitet i Oslo i 2018.

Ved nyttår begynte også 5 nye advokatfullmektiger i Elden Advokatfirma.

Andreas Halse kommer fra stillingen som fagsjef i Tankesmien Agenda. Forut for dette kom han fra stillingen som divisjonsdirektør i Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDI), og han har tidligere vært leder av Sosialistisk Ungdom. Han er utdannet ved Universitet i Oslo i 2021. Halse skal jobbe ved vårt kontor i Oslo.

Mathias Helset kommer fra Sporveien, og har tidligere erfaring fra Statens Vegvesen. Han er utdannet ved Universitetet i Oslo hvor han har mastergrad i både rettsvitenskap og filosofi. Helset skal jobbe vårt kontor i Oslo.

Vilde Engen fullførte sin master i rettsvitenskap ved Universitetet i Tromsø i 2023, og skal jobbe ved vårt kontor i Tromsø.

Lydia Nagy Molvær har fullført sine mastergrader i rettsvitenskap ved Universitet i Bergen i 2024, og skal jobbe ved vårt kontor i Bergen.

Til sammen er det 108 jurister i Elden Advokatfirma, sammenlignet med 100 på samme tid i 2023, hvorav det er 65 partnere.

Rolle

Januar 2024

Januar 2023

Partnere

65

65

Advokater (inkl partnere)

85

78

Advokatfullmektiger

23

22

Relaterte artikler

Se alle artikler