Aktuelt

Oppdatering fra bistandsadvokaten etter drap i Aremark

86b4e642 4c43 4793 a8ff 5fcc09b73d92 w 1024 h 680

Publisert: 11.07.2024

Kvinnen som ble drept på Aremark camping ble drept av sin kjæreste. Hun etterlatter seg en mor og tre voksne barn fra tidligere forhold.

Advokat Anders Frydenberg i Elden Advokatfirma er oppnevnt som bistandsadvokat for avdødes 3 barn. Avdøde etterlater seg en mor og 3 barn fra tidligere forhold. 

– Avdøde og siktede var kjærester, og hadde vært dette noe tid. Avdødes barn er av den opplevelse at det var et harmonisk fohold og at de hadde det godt med hverandre. De er ikke kjent med at det har vært tidligere episoder som skulle tilsi det tragiske utfallet forholdet fikk, opplyser de etterlattes bistandsadvokat, Anders Frydenberg i Elden Advokatfirma. 

De etterlatte er foreløpig ikke avhørt av politiet, men det vil ventelig skje til uken.

– De etterlatte har selvfølgelig mange spørsmål om hva som skjedde den tragiske kvelden på campingplassen, men de har tillit til at politiets etterforskning vil gi de svar etterhvert. De er nå opptatt av at politiet skal få ro til å gjøre sin jobb, og at de selv får ro til å bearbeide det sjokket det er å få vite at deres mor er drept av kjæresten sin., opplyser advokat Anders Frydenberg i Elden Advokatfirma.

De etterlatte følges nå opp av helsevesenet, politiet og bistandsadvokaten. 

Priv. til red.:

De etterlatte ønsker ikke at avdødes identitet gjøres offentlig kjent på nåværende tidspunkt, men vil komme tilbake til dette neste uke. Dersom media allikevel vil offentliggjøre identitet på avdøde bes det om at bistandsadvokaten orienteres på forhånd. 

De etterlater ønsker ikke kontakt med media på nåværende tidspunkt, og ber om at alle mediehenvendelser rettes til advokat Frydenberg i Elden Advokatfirma på media@elden.no / 21611312 (og ikke til advokat Frydenberg direkte)