Aktuelt

Kommentar til underslagssak i LO/Arbeiderpartiet

Dd42a38a 7038 4509 bcb3 37b71b90fa47 w 1024 h 680

Publisert: 06.05.2024

Den tidligere tillitsvalgte i Lier Arbeiderparti og LO Drammen som er anmeldt for underslag, erkjenner alle de faktiske forholdene. – Min klient har lagt alle kortene på bordet, og samarbeider fullt ut med både organisasjonene og politiet, sier advokat Kim Ellertsen i Elden Advokatfirma.

Advokatene har foreløpig ikke mottatt noen dokumenter i saken, men har hatt flere samtaler med sin klient. I disse samtalene har klienten gitt uttrykk for lettelse over å ha blitt avslørt, og at han nå vil bidra til å opplyse saken så godt han kan.  Detaljer om omfanget på saken er ennå ikke kjent, men det er snakk om betydelig beløp.

- Denne saken bunner i svært vanskelige personlige forhold, men min klient forstår alvoret i saken og er forberedt på å ta konsekvensene av sine handlinger. Han er svært fortvilet over å ha misbrukt den tilliten som er blitt vist ham gjennom mange år i både LO og Arbeiderpartiet, opplyser hans forsvarer, advokat Kim Ellertsen i Elden Advokatfirma.

Klienten har frasagt seg alle tillitsverv, og er sykemeldt fra sin arbeidsplass.

Priv. til red.:

Det er ikke kjent når det kan bli aktuelt med avhør da han for tiden ivaretas av helsevesenet. Vi ber mediene respektere at alle henvendelser rettes til Elden Advokatfirma, og ikke direkte til klient.