Aktuelt

Elden Advokatfirma henter 3 nye partnere og 2 advokater

7b1a1b32 618c 4665 9c30 0c0f1a7353ed w 1024 h 680

Publisert: 04.09.2023

Elden Advokatfirma styrker laget i Oslo og Stavanger innen strafferett og tvisteløsning med 3 nye partnere og 2 nye advokater. – Vi fortsetter å styrke oss innen våre to av våre kjerneområder, strafferett og tvisteløsning for SMB-markedet, forteller Anders Brosveet i Elden Advokatfirma.

- Vi opplever stadig økende oppdragsmengde på alle kjerneområdene våre, og de fem nye advokatene i Elden Advokatfirma har bred erfaringsbakgrunn fra både strafferetten, barn- og familierett og forretningsjuridisk tvisteløsning, sier advokat Anders Brosveet, managing partner i Elden Advokatfirma.

Hanne Pentzen begynner som advokat og partner ved Oslo-kontoret. Pentzen arbeider primært med strafferett og saker etter barneloven og barnevernsloven. Hun har tidligere hatt egen praksis i mange år, men kommer nå fra Advokatfirmaet Ringsbye.

Helene Haugland begynner som advokat og partner ved Stavanger-kontoret. Hun har arbeidet som forsvarer og bistandsadvokat i straffesaker siden 1998, og er fast forsvarer. Hun kommer fra Advokatfirma BullÅrstad.

Usama Ahmad begynner som advokat ved Oslo-kontoret. Ahmad arbeider primært med strafferett. Han har tidligere arbeidet som advokatfullmektig i Advokatfirmaet Hasle og kommer nå fra Advokatfirmaet Ringsby.

Sara Marie Moren-Endreson begynner som advokat ved Oslo-kontoret. Sara har tidligere vært advokatfullmektig i Advokatfirmaet Borge og Barth-Hofstad DA hvor hun jobbet med både straffesaker, barnerett og utlendingsrett. Hun har også en mastergrad i sosialt arbeid, og kommer fra en stilling i Bærum kommune.

Per Ragnar Bronken begynte som advokat og partner ved Oslo-kontoret før sommeren. Bronken kom fra rollen som partner i Advokatfirmaet Sands, og har tidligere arbeidet som advokatfullmektig i Norges Juristforbund, som advokat i Thommesen og som senioradvokat Arntzen de Besche. Han er spesialist i arbeidsrett, og arbeider med generell forretningsjus og prosedyre.

I tillegg har vi ansatt nye advokatfullmektiger ved kontorene i Oslo, Haugesund og Sandefjord.

- Vi er – og vil alltid være – det ledende advokatfirmaet innen strafferett. Vi er alltid «den lille manns forsvarer» i alle typer saker, både i straffesaker, forvaltningssaker og alle andre saker for domstolen. Med den betydelige erfaringen vi har fra domstolene skal vi også være ledende innen alle typer forretningsjuridisk tvisteløsning rettet mot både små og mellomstore bedrifter, forteller firmaets grunnlegger advokat John Christian Elden.