Aktuelt

Tidligere statssekretær blir partner i Elden Advokatfirma

47f24acb 3c76 4e6b b176 28d14d6f7c24 w 1024 h 680

Publisert: 27.10.2023

Thor Kleppen Sættem (52) er tatt opp som partner i Elden Advokatfirma etter nylig å ha fått advokatbevilling. Sættem var statssekretær i åtte år i Erna Solbergs regjering, sist i Justis- og beredskapsdepartementet.

– Vi er svært glade for å få Sættem inn i partnerskapet, og hans unike bakgrunn er et viktig tilskudd til fagmiljøet vårt, sier advokat Anders Brosveet, managing partner i Elden Advokatfirma.

Sættem har lang politisk erfaring. Han har vært byrådssekretær i Oslo, nestleder av Høyres sekretariat på Stortinget og statssekretær både i Arbeids- og sosialdepartementet og Justis- og beredskapsdepartementet under Solberg-regjeringen.

– Elden Advokatfirma er mest kjent som strafferettsfirma, men jobber like mye med sivile saker som arbeidsrett, erstatningsrett, eiendomsrett og skatterett. Det er bredden i sakene som gjør nettopp Elden til et så spennende juridisk miljø, sier Sættem

Han er utdannet ved Universitetet i Oslo, og siden 2022 har han vært ansatt som advokatfullmektig i Elden Advokatfirma. Han fikk nylig advokatbevilling.